راهکار روانشناس خانواده برای حل مخالفت های بی مورد شوهر می تواند به کاهش امار طلاق های عاطفی و قانونی نیز منجر شود.
احتمالا خانم های متاهل گاهی با این مشکل مواجه شدند که شوهر فقط ساز مخالف می زند. قطعا راهکار آن کوک کردن ساز مخالف شوهر نیست. راهکار مشاور و روانشناس خانواده این است :
? #بمب_اتمِ_چشم_گفتن
? اگر حس میکنید اکثر مواقع در انجام برخی کارهای عادی و یا اِعمال برخی سلیقههای کوچک خود، شوهرتان بدون دلیل و با گارد جدی، با شما مخالفت میکند راهش این است که :
چون نظر شما این است انجام نمیدهم چشم.
البته چشم گفتن واقعی نه چشم گفتنی که بعد از آن بگوییم: حالا میذاشتی انجام بدم چی میشد؟؟
راهکار مشاور و روانشناس خانواده
? اگر مدت کوتاهی این روش یعنی همنظر و همدل شدن با شوهر را با گفتن چشم واقعی، انجام دهید ناخواسته مردتان شیفته و عاشق شما خواهد شد.
چرا که مردها از اطاعت شدن بسیار لذت میبرند و چنین خانمی بشدت در نزد او محبوب میگردد.
ریشه و دلایل مخالفت های بی مورد شوهر
برخی از نوعروسان و یا خانم های جوان برای تنبیه رفتار اشتباه همسر خود به سکوت طولانی مدت پناه می برند و با بی مهری و بی توجهی سعی می کنند مرد را از خطای خود آگاه سازند. اینکه همسر شما اشتباهی مرتکب شده که مستوجب برخورد قهرامیز شما باشد او را متوجه ایراد کارش نمی کند بلکه گفتگو و صحبت کردن به جای قهر و سکوت طولانی می تواند موثر افتد.
یا اینکه بعد از فرزند دار شدن زندگی وارد مرحله جدیدی می شود که مرد دچار این احساس اشتباه می شود که خانم مثل قبل به او توجه ندارد و تمام انرژی و وقت او برای فرزند است. این موضوع برای مردان استرس ایجاد می کند و با مخالفت های بی مورد بروز پیدا می کند.
تفاوت نظر و تعارضات زناشویی که در خانواده پیش می آید به صورت مشاجرات کلامی و گفتاری و یا قهرهای طولانی مدت و یا نزاع های خانوادکی بروز می کند. ادامه دار شدن بحث ها و بگو مگوهای زن و شوهرهامی تواند زمینه ساز سردی و رفته رفته طلاق عاطفی و یا خدای نکرده جدایی شود.
جو متشنج و آشوب خانواده ای که با دعواهای کلامی رنگ ارامش و اسایش را از بچه ها و فرزندان دریغ می کنند سلامت و بهداشت روان اعضای خانواده را نیز مورد آسیب قرار می دهند. این فضای تعارض روی روابط عاطفی زوجین نیز اثرگذار می باشد. برخی از این اختلافات زن و شوهری به درگیری و اشتغال زن و شوهر یا یکی از طرفین به آسیب های اجتماعی ارتباط دارد. عدم اطلاع و آگاهی زوجین نسبت به مهارت های ارتباطی و کلامی نیز موجب نزاع و کشمکش بین آنها می شود.
پیامدهای مخالفت های زن و شوهر به صورت اختلالات جسمی و روانی اشکار می شود. نتیجه مطالعات نشان می دهد که ناراحتی های قلبی و مشکلات فشارخون در زوجینی که به مشاجرات ادامه می دهد افزایش بیشتری داشته است.
مسائل روحی و روانی نظیر افسردگی و عدم کنترل خشم و اختلالاتی نظیر پرخوری عصبی نیز می تواند از پیامدهای مخالفت های زن و شوهر باشد.
مراجعه به مشاور و روانشناس خانواده مذهبی
البته نباید انتظار داشته باشید که همان ابتدا این شوهر دست به سینه شما و بله قربان گو شود. قطعا باید صبور باشید. گر صبر کنی ز غوه حلوا سازی??
? چقدر ؟
حداقل یک ماه.
? اگر در این مدت به این راهکار عمل کردیم و باز هم مشکل حل نشد چکار کنیم؟
لازم است که با مشاور خانواده در میان بگذارید.
راهکار روانشناس خانواده مذهبی و کاهش امار طلاق
پایه و اساس مشاور و روانشناس خانواده بر اصول علمی روانشناسی است اما تفاوت اصلی روانشناس خانواده مذهبی در این است که زمینه های مذهبی و دینی در حل مسائل و مشکلات خانواده نیز بهره می جوید.
خدماتی که در جلسات مشاوره مذهبی به خانواده ها ارائه می شود ، برطبق اموزه های دینی راهنمایی لازم را به مراجعین می دهند. از انجایی که دین اسلام به بنیان خانواده تاکید فراوانی دارد و بر حفظ و بقای نظام خانواده می کوشد روابط زناشویی را تقویت کند و با مشاوره های دینی از تکنیک های اسلامی برای کاهش امار طلاق استفاده می کنند.
برای جلوگیری از افزایش امار طلاق و خالی کردن مرکز مشاوره و دادگاه های خانواده از زوجینی که مسیرهای طولانی رای طلاق را طی می کنند.
پیشنهاد مشاور دینی طلاق به سمتی می رود که به سازش و تداوم زندگی مشترک متمایل باشد. این رویه روانشناسی دینی کمک می کند که اختلافاتی که به بیشتر جنبه بهانه جویی دارد و میتوان با مشاوره مذهبی به جریان زندگی برگردانده شود را با روش علمی دینی حل کرد.
مشاور خانواده در حل مخالفت های بی مورد شوهر
نکته اصلی که درک آن به فهم نقش مشاور خانواده در زندگی یاری می رساند این است که نقش و مزیتی که پزشک در درمان بیماری های جسمی دارد به این موضوع نزدیک است. چطور زمانی که مریض و بدحال می شوید فورا به نزد پزشک مراجعه می کنید اما در خصوص مساله زندگی زناشویی که دارای پیچیدگی بسیاری است و همه متخصص و با تجربه در آن نمی توانند باشند و منطقی است که در زمان گرفتاری و اختلاف خانوادگی به متخصص این موضوع مراجعه شود.
نقشی که روانشناس و مشاور در حل تعارضات زن و شوهر ایفا می کند در راستای بهبود روابط عاطفی ، آموزش فنون ارتباطی می باشد. اگاهی طرفین از انتظارات و خواسته های یکدیگر گاهی علت اختلافات به حساب می آید و در مرکز مشاوره خانواده و فرایند روانشناسی این موضوع شناسایی و برطرف می شود.
علاوه بر این متخصصین روانشناسی در تلاش هستند تا رابطه ای سرشار از عشق و مودت و راستی و درستی بین زن و مرد ایجاد کنند. از این رو زوج درمانگران و مشاورین باتجربه و کاردان اماده خدمت رسانی به زن و شوهرانی هستند که با شیوه های ارتباط سالم و رفع اختلافات آشنایی ندارند.
تاثیراتی که روابط رناشویی سالم و کارمد برای زوجین دارد به صورت اوج گرفتن صمیمیت و میزان عشق پایدار نمایان می شود.
مرکز روانشناسی و مشاوره خانواده تهران
شلوغی و جمعیت زیاد در شهرهای بزرگ مثل تهران میزان درگیری افراد با معضلات اجتماعی و خانوادگی را با رواج و شیوع بیشتری روبه رو می سازد و همین موضوع زمینه ای برای افزایش برپایی مرکز روانشناسی و مشاوره خانواده در تهران شده است .
حفظ و نگهداری کانون خانواده در شرایطی که با چالش های متعددی سرو کله می زند کار دشوار و از طرف دیگر ارزشمندی است به طوری که اگر هر یک از اعضای خانواده از مسیر و مقصد اصلی یعنی سعادت دور شوند لازم است سایرین برای برگشت او و اصلاح رفتار و خطای او نزد مشاور و یا روانشناس مراجعه کنند.
از جمله موضوعاتی که در خانواده احتمال تعارض را ایجاد می کند به مشکل ارتباطی والدین با یکدیگر و با فرزندان است.
مشاوره کودک و نوجوان نیز می تواند بخشی از فعالیت های روانشناس خانواده محسوب شود. مشاور در مرکز روانشناسی تهران به دعوای فرزندان با یکدیگر و حتی مسائل تعارض و اختلاف پدر مادر و عدم صمیمیت و ضعف در مهارت های کلامی رسیدگی می کند. مشکلات اخلاقی و یا مسائل دوران بلوغ نوجوانان نیز مورد بررسی روانشناس قرار می گیرد.